Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok képes leírás - Kempo.tlap.hu
részletek »

Klubok - Kempo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kempo.tlap.hu » Klubok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Bakos Balázs sensei

Bakos Balázs sensei

A Gazdagréti Zen Bu Kan Kempo Harcművészeti Egyesület hírei, eseményei Bakos Balázs sensei publikálásában. Minden kedves volt, jelenlegi és leendő tanítványomnak sok szeretettel! Zen Bu Kan kempo Gazdagrét.

Baranya kempo hse

Baranya kempo hse

Ez a kempo! Mindegy, hogy hol vagy, ha egy kemposs van a közeledben, nem vagy egyedül! Gratulálod Nektek, azokhoz amit elértetek, ezeket csak Ti értétek el senki más, csak magatoknak köszönhetitek! - Dr. Harnos Imre Hanshi

Borsod kempo

Borsod kempo

Ha érdekel a kempo, szeretnél egy kemény harcművészetet elsajátítani, ami a pusztakezes küzdelmektől kezdve, az önvédelmi technikákon és a judo dobásokon át, a fegyveres küzdelmekig egyesíti a harcművészetek legéletszerűbb és leghatásosabb technikáit, akkor gyere le és próbáld ki magad!

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Budajenő Kempo Klub

Budajenő Kempo Klub

Kempo edzések Budajenőn. Helyszín: Budajenő; 2093 Fő u.1. Általános Iskola Tornaterme. Időpont: Hétfő - Szerda - Péntek: 18.30.-20.00.-ig. Edzők: Lacza Ádám Illés és Németh István. Mindenkit sok szeretettel várunk.

Bushido Kempo Karate

Bushido Kempo Karate

A Bushido kempo karate egyesület. Várunk mindenkit szeretettel, aki egy jó kis baráti társaság része szeretne lenni. Mozogni, sportolni, kikapcsolódni és persze fejlődni, mind testben, mind lélekben. Gyere és indulj el velünk a Kempo Útján!

Bushido spartan kempo

Bushido spartan kempo

Az ököl törvénye, ököljog; ökölharc; (kínai eredetű japán harcművészetek összességét jelölte a kifejezés, ugyan ezen írásjelek kínaiul kiejtve: quanfa). Az ökölharc jelentés már szintén egy származtatott dolog és ez a jelentés talán abból adódhat, hogy Okinawa szigetén a kempo szó gyűjtőnévként a kínai eredetű harcművészeteket jelölte, azaz harcmodorokat, stílusokat, quanfa-at.

BVSC

BVSC

A BVSC Karate Szakosztály immáron 28 éve működik sikeresen. A Kempo szakág 1992. évi megalakulása óta rengeteg bajnokot nevelt ki, éveken keresztül a Magyar Kempo Szövetség zászlóshajójaként működött. Alapvetően a klub mesterünk, Juhász Ferenc hagyományait követve működik. Jómagam az alakulástól kezdve segéd-, majd vezetőedzőként részt veszek a Klub életében és irányításában.

Dinamik Harcművészeti Közhasznú Egyesület

Dinamik Harcművészeti Közhasznú Egyesület

A harcművészetet csak önfegyelemmel, pozitív gondolkodással, a soha fel nem adás művészetével és a közösség szellemével együttesen lehet a tökélyre fejleszteni. A kempo testesíti meg mindazt, ami kell egy esélyesebb élet kialakításához. Megtalálni a helyes utat szinte lehetetlen, pedig mindaz amit itt megtapasztalhatsz és elsajátíthatsz, az maga az Út a hegycsúcsra. Mikor felállunk a földről, megérezzük mindazt, amit eddig tanultunk és vággyuk a folytatást a sikerért, önmagunkért. Mi ebben igyekszünk segíteni.

Dojo Lovász sport és kultúrális egyesület

Dojo Lovász sport és kultúrális egyesület

Lovász Gábor - az egyesület vezetője és névadója - által irányított csapatok 1990 óta működnek különböző helyszíneken. Számtalan kemoka megfordult kezei között. A kezdeti csapatokból jelenleg már kevesen edzenek akítvan, hiszen az eltelt hosszú évek alatt az élet más vízekre terelte őket. De mindig visszajeleznek, hol tartanak, vagy csak azért, hogy köszönetet mondjanak. Néhányan újra visszatérnek az edzésekhez, vagy gyermekeiket hozzák tanulni fejlődni.

Hirdetés
Dorogi kurayfat

Dorogi kurayfat

Működésünk kezdetén, a dorogi gimnáziumban a tagok létszámaigen kevés volt, de szerencsére sok érdeklődő akadt e harcművészetiirányzat felé, és a kezdeti nehézségek után a tagok létszáma emelkedni kezdett. Napjainkra egy jól működő sportegyesületté fejlődtünk.

Esztergomi kempo karate sportegyesület

Esztergomi kempo karate sportegyesület

Az Esztergomi Kempo Karate SE. elnöke és edzője Nagy Miklós 3. danos mester, alelnöke és szintén edzője Hochmann Zoltán, 3. dan. Edzések helyszíne: Esztergom, Petőfi Sándor Általános Iskola tornaterme.

Felcsút Kempo Sportegyesület

Felcsút Kempo Sportegyesület

Edzéseinket bármikor megnézheted, akár be is állhatsz ha tetszik. Edzés időpontok: Kedd, Csütörtök 18:00-19:30 helyszín: Felcsút Művelődési Ház. Felcsút kempo sportegyesület - Téged is várunk sok szeretettel!

Fighting

Fighting

A Fighting kempo jelmondata: 'Nem az az érték, amit ki bírok mondani, hanem amit teljesíteni tudok.' A Fighting kempo elvei: - 'Ne az a folyó légy amely tavasszal lezúdul a hegyről, hanem az a víz, amely hosszú, kitartó munkával kivájja a sziklákat.' - 'A harcosnak egy a célja: legyőzni Önmagát.' - 'Tiszteld Önmagad és tiszteld az ellenfeled.' - 'Nem az az igazi harcos aki száz küzdelemből százat megnyer, hanem az, aki egyet nyer meg, de azt harc nékül.'

Gazdagréti Kempo Harcművészeti Egyesület

Gazdagréti Kempo Harcművészeti Egyesület

A stílus elsősorban a hagyományos ju-jitsu technikáit, a különböző karate irányzatok ütés és rúgástechnikáit, a modern box ütés és védés technikáit ötvözi és igyekszik összeállítani egységes harcművészeti stílussá.

Kék Sárkányok kempo szövetség

Kék Sárkányok kempo szövetség

Minden küzdősport egy bizonyos stílus. A kempoban mind benne van. Judo, birkózás, klasszikus karate, kyokushinkai karate, kick box, önvédelem, a ma oly divatos és sokak által kedvelt MMA, vagy más néven ketrecharc, a fegyverekkel való bánás, tanulás és a különböző formagyakorlatok. Azt hiszem mindent leírtam, ami benne van a kempoban és ezért a legjobb, legösszetettebb küzdősport, ami ma létezik.

Kempo a hatékony önvédelem

Kempo a hatékony önvédelem

Mi a Kempo? Több harcművészeti stílus ötvözete (pl. karate, judo, jiu-jitsu). Nem lehetsz mindenkinél erősebb, ügyesebb, vagy gyorsabb! De, amikor szükség van rá, akkor nyútsd a képességeid maximumát az élet bármely területén!

Kempo Miskolc

Kempo Miskolc

A magyar válogatottban három miskolci harcos is küzdött. Szabolcs Buda 1 világbajnoki arany, 1 ezüst és 1 bronzérmet szerzett. Máthé Ádám 1 világbajnoki ezüst és 1 bronz érmet szerzett. Márk Surmann egy világbajnoki ezüstöt szerzett. Kemény küzdelmek. Tizenkét ország több száz versenyzője közül sikerült ez a csodálatos eredmény. Gratuláció a tanítványaim kemény küzdelmeihez!

Tuti menü