Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Versenyek képes leírás - Kempo.tlap.hu
részletek »

Versenyek - Kempo.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kempo.tlap.hu » Versenyek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bicske kupa versenykiírás

Bicske kupa versenykiírás

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny. Nyílt kempo magyar bajnokság II. forduló. A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében, a magyar sport-jitsu szövetség szakmai védnökségével Főbíró: Hernádi Zoltán (4. dan)

Fighting kemp

Fighting kemp

Küzdelmi számoknál 3 vagy 5 fos csapatok indulhatnak. A csapatok összeállítását mindig súlynak megfelelően összeállítva kell megadni. Az a csapat győz, amelyik több győzelmet ér el. Egyenlő számú győzelmek esetén az elért pontszámok alapján kell dönteni. Kupaversenyeknél az adott klub indulói által gyűjtött összpontszám adja a végeredményt

Hanshi kupa

Hanshi kupa

Idén 17-dik alkalommal került megrendezésre a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet legrangosabb versenye, a Hanshi Kupa. A verseny alapgondolata, hogy a mester a legjobb tanítványaival számot ad tudásáról, ezáltal a dojo technikai színvonaláról.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
Hanshi Kupa hivatalos programja

Hanshi Kupa hivatalos programja

Nemzetközi Kempo egyéni és csapatverseny. Meghívásos, nemzetközi részvételű; gyerek és felnőtt csapatbajnokság, valamint egyéni, junior light- és semi-contact küzdelem és felnőtt pusztakezes full-contact viadal.

Kempo gyerek

Kempo gyerek

Kedden citrom- és narancs öves vizsga volt Jakab és Lévai Mesterek részvételével. A vizsga nehéz volt, de mindenkinek sikerült. Természetesen sokat kell még tanulni. Kriszti, Alexa, Dominik, Norbi, Laura narancs öves lett. Levi, Bálint, Kevin, Márk felköthették a citrom övet.

Kempósok nagy csatája

Kempósok nagy csatája

A Hanshi kupát a Zen Bu Kan Kempo harcművészet megalapítója Dr. Harnos Imre indította útjára még 1996-ban. A terve az volt, hogy minden évben mérkőzzenek meg egymással a legjobb kemposok, és derüljön ki, melyikük a legjobb. 5 versenyszámban versenyeznek a csapatok: formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, önvédelem, hárompontos küzdelem és földharc.

Nyílt harcművészet

Nyílt harcművészet

2012.10.06.-án kerül ismét megrendezésre a Nyílt harcművészeti verseny Bordányban. Rendezvény keretein belül az alábbi szabályrendszerekben mérhetik össze tudásukat a versenyzők: formagyakorlat, önvédelem, semi-contact, light-contact, light-kick, HSB light-contact, full-contact, low-kick, amatőr MMA. Versenykiírás hamarosan megtalálható oldalunkon.

Octagon kempo

Octagon kempo

Lényegében egy csapatversenyről beszélünk, ahol a kempos klubok (nemzetközi viszonylatban is) 5 fős csapatokat indíthatnak, ahol minden csapattag egy külön versenyszámban küzd a legjobb helyért. (formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, három pontos küzdelem, önvédelem és földharc)

Senior kempo

Senior kempo

Amennyiben már te is elmúltál 35 éves és továbbra is aktív harcművész vagy akkor tapasztalhattad, hogy külön ennek a kategóriának szinte egyáltalán nem rendeznek versenyeket. Tudásunk a folyamatos gyakorlásnak köszönhetően évről évre egyre nagyobb, de a testünk 35 év felett már más visszajelzéseket ad, mint 20 évesen.

Tuti menü