Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kempo linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kempo képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kempo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 78 db
A kemporól

A kemporól

A szamurájt nem érdekli, hogy levágják-e vagy sem. Csak az, hogy a harca igazságos és jó legyen. A komáromi Radosiczki Tibor szereti a karatet. A kezdetektől a Szlovákiai Kempo és Jitsu Szövetség alelnöke. Hobbija pedig a kovácsolás. Odahaza, lakótelepi lakásának egyik szegletében szabályos kis műhelye van. Történetünk elején éppen egy kardot készít. Nem is akármilyen fegyfert! Marutot kovácsol Metzger Antal második danos Kempo Karate mesternek, aki odahaza, Bicskén, mit sem sejt a dologból. Ettől lesz mindjárt szép ez a történet.

A Magyar Zen Bu Kan Kempo sportszervezet

A Magyar Zen Bu Kan Kempo sportszervezet

'Természetesen meglátogatom a vérszerinti rokonaimat is, de számomra a kempósok jelentik az igazi családot. Közöttük otthon érzem magam. Valamennyien olyanok számomra, mintha a lányaim és fiaim lennének. Olyan, mintha én lennék a fa, melynek vannak ágai - a danosok -, a termést, a gyümölcsöket pedig a tanítványaink testesítenék meg.' ... De jelenleg kizárólag a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet által tanított kempo az, ami átfogó, teljes körű ismeretet biztosít a kempokák számára. - Soke Dr. Harnos Imre

A szilárd jellemért

A szilárd jellemért

Dr. Keresztúry Gábor a Fejér Megyei Szent György kórház érsebész főorvosa. A Doki becenévre hallgató szaktekintély szabadidejében kempo edzéseket látogat a Székesfehérvári Kempo sportegyesület edzőtermében. Orvosként a szintén fehérvári Profi kempo gálákon rendre azon fáradozik, hogy szükség esetén a sportolók a lehető legmagasabb szintű helyszíni orvosi ellátásban részesüljenek.

Kempo magazin hírek
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben
Kempo - önvédelem és harcművészet egyben A kempo komplex harcművészet. Komplexitását az adja, hogy több stílus jegyeit, mozdulatait foglalja magába. Mivel a kempo harcművészet és küzdősport, ezért a küzdelem is szerepet kap benne. A kemposok különböző versenyszámokban tudják összemérni erejüket és technikai tudásukat. A technikai számokban kiderül, ki tudja a legjobban kivitelezni a mozdulatokat. A...
Magyar kemposok sikere Németországban
Magyar kemposok sikere Németországban Két magyar fekete öves kempos kapott meghívást a német viadalra. Nagy...
Kempo reggeltől estig
Kempo reggeltől estig A kemposok életében egy olyan rendezvény időpontja közeledik, amelyre csak a...
A Zen Bu Kan kempo története

A Zen Bu Kan kempo története

A Zen Bu Kan Kempo karate modern harcművészeti stílus. Alapítója Imre Harnos hanshi (10. dan), Ausztráliában élő nagymester. Európai képviselője Lévai László hanshi 7. danos nagymester. A stílus a Shaolin Kempo, a Jiu-Jitsu, a karate, és az ökölvívás technikáit ötvözi és igyekszik összeállítani egységes harcművészeti stílussá. Technikai repertoárjában megtalálhatóak mind a pusztakezes, mind pedig a fegyveres alaptechnikák. A stílus nagy hangsúlyt fektet az életszerű 'utcai' önvédelem tanítására. Az edzéseken különösen hangsúlyos a tanulók fizikai állapotának és erőnlétének fejlesztése.

Az ököl törvénye

Az ököl törvénye

'Hiszem, hogy létezik az önvédelem joga. Ha arra kényszerítenek, hogy megvédjem magam, szeretteimet vagy hozzátartozóimat, ha megtámadnak vagy megsértenék elveimet, akkor kész vagyok rá, hogy megvédjem magam, természetes fegyvereimmel, az ököl törvényével és a puszta kéz útjával. Ez a módszer egy megbízható fegyver, mely képes megfékezni, legyőzni vagy ölni a harci szituációtól függőn, minden Isten adta jogaim ellen irányuló beavatkozásra agresszíven fogok reagálni, gyorsan, könyörtelenül, pontosan. Ez a Kempo Karate útja, az Ököl törvénye.' John N. La Tourette az Idaho-i Kung-Fu Szövetség alapítója

Bakos Balázs sensei

Bakos Balázs sensei

A Gazdagréti Zen Bu Kan Kempo Harcművészeti Egyesület hírei, eseményei Bakos Balázs sensei publikálásában. Minden kedves volt, jelenlegi és leendő tanítványomnak sok szeretettel! Zen Bu Kan kempo Gazdagrét.

Baranya kempo hse

Baranya kempo hse

Ez a kempo! Mindegy, hogy hol vagy, ha egy kemposs van a közeledben, nem vagy egyedül! Gratulálod Nektek, azokhoz amit elértetek, ezeket csak Ti értétek el senki más, csak magatoknak köszönhetitek! - Dr. Harnos Imre Hanshi

Bicske kupa versenykiírás

Bicske kupa versenykiírás

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny. Nyílt kempo magyar bajnokság II. forduló. A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében, a magyar sport-jitsu szövetség szakmai védnökségével Főbíró: Hernádi Zoltán (4. dan)

Borsod kempo

Borsod kempo

Ha érdekel a kempo, szeretnél egy kemény harcművészetet elsajátítani, ami a pusztakezes küzdelmektől kezdve, az önvédelmi technikákon és a judo dobásokon át, a fegyveres küzdelmekig egyesíti a harcművészetek legéletszerűbb és leghatásosabb technikáit, akkor gyere le és próbáld ki magad!

Hirdetés
Budajenő Kempo Klub

Budajenő Kempo Klub

Kempo edzések Budajenőn. Helyszín: Budajenő; 2093 Fő u.1. Általános Iskola Tornaterme. Időpont: Hétfő - Szerda - Péntek: 18.30.-20.00.-ig. Edzők: Lacza Ádám Illés és Németh István. Mindenkit sok szeretettel várunk.

Budosport Kőbányán

Budosport Kőbányán

Budosport sok van, de kőbányai budosport, csak egy. A Budosport Kft 30 éve szolgálja a küzdősportokat Kőbányán. A Budosport Kft 1992 óta a Top10 termékek magyarországi képviselője és kizárólagos közvetlen importőre.

Bushido Kempo Karate

Bushido Kempo Karate

A Bushido kempo karate egyesület. Várunk mindenkit szeretettel, aki egy jó kis baráti társaság része szeretne lenni. Mozogni, sportolni, kikapcsolódni és persze fejlődni, mind testben, mind lélekben. Gyere és indulj el velünk a Kempo Útján!

Bushido spartan kempo

Bushido spartan kempo

Az ököl törvénye, ököljog; ökölharc; (kínai eredetű japán harcművészetek összességét jelölte a kifejezés, ugyan ezen írásjelek kínaiul kiejtve: quanfa). Az ökölharc jelentés már szintén egy származtatott dolog és ez a jelentés talán abból adódhat, hogy Okinawa szigetén a kempo szó gyűjtőnévként a kínai eredetű harcművészeteket jelölte, azaz harcmodorokat, stílusokat, quanfa-at.

BVSC

BVSC

A BVSC Karate Szakosztály immáron 28 éve működik sikeresen. A Kempo szakág 1992. évi megalakulása óta rengeteg bajnokot nevelt ki, éveken keresztül a Magyar Kempo Szövetség zászlóshajójaként működött. Alapvetően a klub mesterünk, Juhász Ferenc hagyományait követve működik. Jómagam az alakulástól kezdve segéd-, majd vezetőedzőként részt veszek a Klub életében és irányításában.

Combat

Combat

For many years we have stripped down techniques to their most basic functional skeleton, and disregarded anything that didnt address the defense requirements of individual scenarios in the most direct and effective manner.

Csomád

Csomád

Több harcművészeti stílus ötvözete (pl. karate, judo, jiu-jitsu). Nem lehetsz mindenkinél erősebb, ügyesebb, vagy gyorsabb! De, amikor szükség van rá, akkor nyútsd a képességeid maximumát az élet bármely területén!

Debrecen

Debrecen

'Hiszem, hogy bölcs lettem. Ma már belülről nézek mindent, nemcsak a testet, a lelket is látom és érzem. Megtanultam felemelt fejjel járni. Így nézem a világot, és nem lehajtott fejjel a port.' dr. Harnos Imre

Tuti menü